Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

IMPORTANTA MEDICULUI PEDIATRU


Prevenirea problemelor de sanatate este foarte importanta. ExtraOrdinary va oferii parintilor posibilitatea sa intalneasca un pediatru lunar in cadrul centrului.

Cea mai importantă calitate a unui pediatru este dragostea fata de copii. Atunci când un copil simte starea de confort, examinarea medicală este mai ușoară și obiectivă. Abilitatea de comunicare cu micii pacienti și cu părinții lor (uneori alarmați, alertați) este o calitate absolut indispensabilă unui pediatru. Din acest motiv ne-am unui fortele pentru a gasi un pediatru care poate intelege toate problemele copiilor si poate comunica parintiilor cele mai bune metode de urmat pentru sanatatea acestora. 

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Multumim ca ne-ai contactat. Vom reveni cu un raspuns in cel mai scurt time posibil. Echipa ExtraOrdinary Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible. ExtraOrdinary Team
0