Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Terapia QST (Masajul Qigong)


ExtraOrdinary doreste sa aduca pentru prima oara in Romania Terapia QST. Dupa ce vom reusi sa strangem fondurile necesare, terapeutii nostri vor efectua cursurile Qigong pentru a putea ajuta copiii care vor face parte din centrul nostru. Speram ca pana la sfarsitul anului sa putem introduce aceasta terapie pentru a instrui părinții și a trata întreaga echipa de copii extraordinari.


Mai multe despre QST


Qigong Sensory Treatment (QST) este un tratament cu rezultate dovedite, bazat pe atingere, pe care si părinții il pot efectua timp de 15 minute în fiecare zi, pentru a normaliza problemele senzoriale și pentru a reduce simptomele autismului.

Rezultatele pot fi evidente după numai 30 de zile de tratament. Masajul QST pentru autism este unic printre tratamentele cu autism, deoarece oferă copiilor accesul la dezvoltarea normală, îi ajută să se simtă confortabil și conectati cu cei din jur și îmbunătățește rezultatele pe viață.


Cum functioneaza masajul QST pentru Autism


Cercetările arată că la copiii cu autism capacitatea de a simți plăcerea și protectia pe care o induce atingerea părintelui sunt absente de multe ori. Aceștia aproape resping, evită sau nu reușesc să observe atingerea. Fără capacitatea de a se bucura de contactul fizic strâns, copiii nu sunt receptivi la nivel social și nu pot fi liniștiți in prezenta altor persoane. In acest caz neintegrarea socială și comportamentul anormal sunt evidente.


Cercetările arată că plăcerea legata de atingerea blândă este mediata de nervii senzoriali, iar atunci când acești nervi sunt deteriorați, copiii pierd bucuria și legătura cu atingerea. Din fericire, deteriorarea este reversibilă, iar tratamentul cu masaj QST pentru autism readuce simțul atingerii la normal. Acest lucru îmbunătățește legătura, stimulează dezvoltarea socială și elimină comportamentul autistic.


Este important să știți că nu toți experții consideră că terapia QST poate ajuta copiii cu TSA si probleme de procesare senzorială. Mulți experți, inclusiv Academia Americană de Pediatrie, avertizează că cercetarea privind eficacitatea terapiei QST este limitată și neconcludentă. De aceea este esențial să știți despre alte opțiuni de tratament.

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Multumim ca ne-ai contactat. Vom reveni cu un raspuns in cel mai scurt time posibil. Echipa ExtraOrdinary Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible. ExtraOrdinary Team
0